Over ons

Wij zijn twee jonge dynamische ondernemers bij wie de zelfstandigheidszin sterk aanwezig is. Zelfstandigheid en ondernemerszin zit in onze genen. Mede dankzij onze ouders en grootouders, hebben wij een heus relatienetwerk opgebouwd, gekenmerkt door betrouwbare partners. Wij willen deze troeven ten dienste stellen voor het vervullen van Uw noden en dit op de meest efficiënte en kostenbesparende manier.

Daarom willen wij U ons overzicht van diensten voorstellen.

Geen probleem of uitdaging is voor ons te groot. Uw nood en of vraag zal door ons onderzocht worden en wij zullen U samen met onze partners een zo goede en betrouwbaar mogelijke oplossing bieden.

Bij dienstenservice staat kwaliteit, service en betrouwbaarheid centraal. Dienstenservice is een professionele onderneming, die graag uw werkzaamheden voordelig uitvoert. Wij verzorgen verschillende diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen.

 

Heeft u nog vragen omtrent onze service. Wilt U meer weten wat wij voor u kunnen doen? Vraag dan ook direct informatie bij ons aan en wij zullen snel contact met U opnemen!

getekend,

Jeroen Roelandt,

Willem Assys,